donderdag 17 november 2016

God Jul! Kersttrend 2016: haal Scandinavië in huis met Christmas United



Met hun naaldbossen en rood geschilderde houten huizen is Scandinavië een bron van inspiratie voor een clean maar warm kersttafereel. De kleuren en robuuste materialen die ze hier gebruiken, zien we terug in de sfeervolle kerstitems van Christmas United. De Santa’s Tree is bij uitstek de musthave van deze winter. De vele kleine lampjes van deze kerstboom zorgen voor een sprookjesachtig decor. Een gezellige kerst gegarandeerd. God Jul!


Save a tree this Christmas
Voor welke kersttrend je dit jaar ook kiest: gezellige kerstverlichting is een must. De Santa’s Tree is een verlichte kerstboom voor binnen. Hij is er in vier maten, van 25 cm (€ 16,95) tot 50 cm (€ 29,95). Kies bijvoorbeeld voor twee Santa’s Trees voor op de vensterbank of groepeer verschillende maten op tafel.
De boompjes bevatten energiezuinige ledverlichting die warm licht uitstralen. Ook ideaal wanneer je geen ruimte hebt voor een echte kerstboom, maar wel wilt genieten van de ambiance daarvan.


Finishing touch
Met de Cosy Cabins creëer je het ultieme Scandinavische kerstdecor. Cosy Cabins zijn er in vier uitvoeringen: Major House, Farmers House, Granny’s House en Scandinavian Church. Alle huisjes zijn voorzien van een ledlampje. Bouw een sfeervol dorp of zet ze los onder een stolp of op de schouw.




 Gratis woonbrochures