dinsdag 29 november 2016

It’s RABBIT TIME!Een konijn in pasteltinten dat hopt van de eetkamer, naar de woonkamer of de kinderkamer? De Rabbit Chair is een unieke creatie van designer Stefano Giovannoni.
Wat is het?
De Rabbit Chair is een stoel in de vorm van een konijn.
Wat maakt de Rabbit Chair zo speciaal?
It’s fun! Dit konijn spreekt onze creativiteit aan en neemt je mee naar een denkbeeldige wereld, waar niets is wat het lijkt. Deze Rabbit Chair is zoveel meer dan alleen een zitmeubel; het is een echt design-statement! Een eye-catcher voor verschillende ruimtes in huis en in de tuin. Een bijzondere stoel in een moderne eetkamer, een opstapje om je veters te strikken of een geinig object in de tuin of op de babykamer; de Rabbit Chair is ongelooflijk veelzijdig.


Welke smaken?
De Rabbit Chair is gemaakt van super stevig kunststof (polyetheen) en is van hoogwaardige kwaliteit, hufterproof en erg aaibaar. Het konijn is verkrijgbaar in 9 kleuren (blauw, violet, roze, grijs, taupe, groen, oranje, licht grijs en wit). Naast de Rabbit Chair (zithoogte 44 cm) is er ook een kleinere variant: de Rabbit Chair ‘Baby’(zithoogte 28 cm). Er is een konijn voor buiten dat voorzien is van een LED-lichtbron. De lamp is draadloos en wordt geleverd met een afstandsbediening welke dimbaar is en instelbaar in verschillende kleuren.Waar komen ze toch vandaan?
Het ontwerp van de Rabbit Chair is van Stefano Giovannoni, die bekend is om zijn functionele ironische designs. Giovannoni is de oprichter van het rebelse designmerk Qeeboo, wat voor het eerst geïntroduceerd werd tijdens de Salone del Mobile 2016 in Milaan. Andere internationale designers die voor het label ontwerpen zij o.a. Richard Hutten, Nika Zupanc en Marcel Wanders. Qeeboo is een Italiaans merk van een nieuwe generatie; je herkent het Italiaanse design-denken, maar het is geen bourgeois. De producten zijn bereikbaar voor een grote groep mensen, door de combinatie van sterke kwaliteit en een relatief betaalbare prijs. Het eerste product van Qeeboo in Nederland is de Rabbit Chair.

Liever exclusief design?
Voor luxery-liefhebbers is de Rabbit Chair ook verkrijgbaar in een exclusieve gouden variant en eind dit jaar in nog andere metallic uitvoeringen, waaronder staal en koper.

Follow the rabbit; it’ll lead you to wonderland!


 Gratis woonbrochures