dinsdag 22 november 2016

KitchenAid introduceert: Grootse Mini mixerVoor alle thuisbakkers van Nederland met een kleinere keuken introduceert KitchenAid de Artisan Mini Stand Mixer. Net als zijn grote broer een sterke alleskunner, maar dan 20 procent kleiner en 25 procent lichter. Passend op ieder aanrecht in de hippe kleuren mat zwart, mat grijs, Hot Sauce, Guava Glaze, Twilight Blue of Honeydew.

Bij de lancering ging de beste Thuisbakker van Nederland van 2013, Rutger van den Broek, met de Mini aan de slag. Hij maakte citroentaart met knapperige meringue. “Ik ben verrast wat de Mini allemaal kan. Hij is krachtig en even degelijk als de bestaande Stand Mixer. Prettig is dat er ook een extra langzame draaistand is: dat is ideaal voor kleine hoeveelheden. Bovendien vind ik hem er schattig uitzien”, voegt Rutger met een glimlach toe.
KitchenAid voegt de kleinere versie van zijn bestaande Stand Mixer aan het assortiment toe om tegemoet te komen aan de veelgehoorde wens van culi’s die op hun aanrecht geen plaats hebben voor de grote 4,8 liter - variant. Onne van Loon van KitchenAid Nederland: “De KitchenAid Artisan Mini Stand Mixer is even krachtig als zijn broer maar is met zijn 3,3 liter kom meer afgestemd op twee- tot driepersoons huishoudens. De naam keukenrobot is ook zeker van toepassing want alle bestaande accessoires van de grote mixer passen op de Mini: van de groenten- en fruitpers, de voedselmolen, pastaroller en spiraalsnijder tot snijders voor julienne-groenten of frites, enz. Zo is in een handomdraai een gezonde smoothie, een verse pasta, een veelkleurige salade of lekkere home-made friet gemaakt.”


 Gratis woonbrochures