vrijdag 18 november 2016

Nederland krijgt eigen slaapzender MattflixNa Napflix heeft Nederland nu zijn eigen online slaapzender: Mattlflix. Een website met de beste slaapverwekkende filmpjes van Nederlandse bodem, bedoeld om met zo weinig mogelijk prikkels in slaap te vallen.

Onlangs is in Spanje Napflix gelanceerd. Deze parodie-site van Netflix staat vol met slaapverwekkende filmpjes. In samenwerking met Napflix lanceert matrassen start-up Matt Sleeps vanaf vandaag de Nederlandse variant van deze slaapzender: Mattflix. Mattflix bestaat uit video’s van typisch Nederlandse beelden die zo saai zijn dat zelfs de moeilijkste slapers hun ogen niet kunnen openhouden.
Initiatiefnemer Joep Verbunt van Matt Sleeps: ’We willen er alles aan doen om Nederlanders beter te laten slapen. Dat doen we met Matt, ons perfecte matras maar nu ook door onze eigen online slaapzender Mattflix waar iedereen gratis slaapverwekkende filmpjes van eigen bodem kan streamen.” Waar Napflix voornamelijk engelstalige content uitzendt, is de zender Mattflix speciaal voor Nederlanders. Verbunt: “Mattflix is een dikke knipoog naar de saaiste films die het land rijk is. Heb je echt niks met aardappels rooien en ben je niet benieuwd naar de route die de machinist aflegt tussen Utrecht en Groningen? Dan moet je zeker Mattflix kijken voor het slapen gaan”.

Diversiteit aan video’s

Afgelopen weken is er een speciaal team bezig geweest om de meest slaapverwekkende Nederlandse video’s te vinden. Op dit moment kunnen bezoekers wegdromen met een selectie aan video’s. Zo kunnen de kijkers in slaap dommelen tijdens een alles behalve bloedstollende Domino D-day, Fries kampioenschap Fierljeppen (in het Fries), een ruim vier uur durend Tweede Kamer debat of de uitleg over de VAR verklaring van de meest slaapverwekkende instelling van Nederland: Belastingdienst

Ook heeft het matrassenmerk eigen slaapvideo’s ontwikkeld. De Mattflix Originals heten onder andere “De Damduiven”, “Droom van Draaiende Doner” en “De lege brievenbus”.

Naast de huidige video’s vraagt Matt Sleeps de bezoekers om de huidige selectie aan te vullen met hun eigen langdradige, monotome en saaie video’s.

De zender is vanaf vandaag live en te vinden op www.mattsleeps.com/mattflix

Over
Matt Sleeps is een Nederlandse matrassen startup die 5 maanden geleden is gelanceerd door ondernemer Joep Verbunt. Matt Sleeps doet alles anders dan de gevestigde matrassenindustrie. Met slechts één matras, een 100 dagen gratis proefperiode en same day delivery maken ze de aankoop van een matras weer leuk. Tevens dragen de bijzondere evenementen als recent ‘s werelds eerste Hangover Bar bij aan dit imago. Matt Sleeps is door Retailwatching uitgeroepen tot beste nieuwe retailer van 2016 en door Sprout genomineerd als Challenger 2016.


 Gratis woonbrochures