dinsdag 6 december 2016

Freesia, dé sfeermaker tijdens de kerstdagen

            
Freesia is een echte familiebloem. Ze staat voor vertrouwen en het delen van vreugde. Samen met de bijzondere geur en prachtige bloemen maakt dit haar tot de perfecte bloem tijdens de feestdagen.

Thuis met Freesia
De kerstdagen zijn in aantocht en dat is een prima gelegenheid om het in huis lekker gezellig te maken. Zo’n fijne warme sfeer om van te genieten, als buiten de wind waait en de regen op de ramen klettert. Bloemen zijn onlosmakelijk met sfeer verbonden. Ze brengen de natuur in huis en dat maakt ons vrolijk. Wist je dat Freesia symbool staat voor het delen van blijdschap? En voor het delen van vreugde? Met deze symboliek maakt ze tijdens de kerstdagen van je huis een warm thuis.  
Winterse warmte
De magische uitstraling van witte Freesia is hip binnen de kersttrends van 2016. Wie denkt dat witte bloemen koel en afstandelijk zijn heeft het mis. Wit heeft juist een positief effect op mensen en zorgt voor een rustgevende en serene sfeer. Omdat het buiten kaal en grauw is, mag het binnen extra sfeervol zijn. Combineer magische glamoureuze Freesia’s met andere producten uit het winterseizoen en natuurlijke materialen als boomschors en hout. Of gebruik ze in een stoere Scandinavische aankleding van de dinertafel. Zo creëer je een warme wintersfeer in ‘Wonderful White’. Kijk voor meer inspiratie op www.freesiainfo.com.


Freesia prikkelt je zintuigen
Freesia is niet alleen mooi, maar prikkelt ook je zintuigen. Haar geur is als een licht parfum dat je huis heerlijk doet ruiken. Freesia is een van de weinige bloemen die nog haar natuurlijke geur heeft. Iedere kleur Freesia heeft haar eigen geur die in sterkte varieert. De witte Freesia brengt een heerlijke zachte geur in huis tijdens de kerstdagen. Ben je geen fan van bloemengeur in huis, maar houd je wel van de sierlijke Freesia-bloem? Kies dan voor blauwe Freesia’s, want deze hebben een subtiele geur.