zondag 18 december 2016

KitchenAid maakt Artisan Cookprocessor nog allrounderDE KUNST VAN HET KOKEN 2.0

Koken als ambacht, oftewel, artisanaal koken? Daar is geen kunst aan met de Artisan Cookprocessor, de keukenmachine die kan koken, stomen, roeren, hakken en vanaf nu ook snijden, raspen en schaven. KitchenAid breidt zijn vorig jaar gelanceerde alles-in-een apparaat uit met een apart accessoire: de foodprocessor. Zodat de Cookprocessor ook nog eens kan hakken en zelfs onberispelijk julienne en brunoise snijden! Dit is de kunst van het koken 2.0!

Zelfgemaakt is de trend. In restaurants waar chefs zelf hun vis roken, zelf hun vlees garen voor hun homemade pulled pork en zelfs hun eigen kazen maken. Koken als ambacht is ook de trend in onze thuiskeukens. Je oogst bewondering door je gezin en je vrienden je zorgvuldig zelf bereide gerechten voor te zetten. Jóuw zalm en papillotte, jóuw wortel-gembersoep, jóuw bapao, jóuw risotto …


Kokende keukenmachine
De KitchenAid Artisan Cookprocessor is jouw persoonlijke koksmaat. Met dit nieuwe onderdeel neemt hij je nu dus ook al het tijdrovende hak- en snijwerk uit handen. Hij kneedt het deeg tot het de juiste structuur en soepelheid heeft. Weet precies welk ingrediënt je op welk moment moet toevoegen. Welke kruiden vanaf het begin mee moeten sudderen, welke je beter pas op het laatst toevoegt.

Het heldere display geeft stapsgewijs aan wanneer je wat doet om je perfecte gerechten te bereiden. De speciale recepten-App neemt je stap voor stap bij de hand. Door het doorzichtige deksel zie je precies wat er tijdens het kookproces gebeurt. Er kan niets mislukken en je houdt tijd over om de kinderen voor te lezen of iets voor jezelf te doen.


De KitchenAid Artisan Cookprocessor is een aanwinst voor je keuken. Ook om te zien. Want KitchenAid staat zoals altijd ook weer garant voor het design en de authentieke kleuren. Koken als ambacht in je eigen keuken. Met de keukenmachine die kan koken. Dat is de kunst van het koken 2.0!


 Gratis woonbrochures