zaterdag 10 december 2016

Vintage Rocketlamp voor een ‘ruimtelijke’ sfeerDeze stoere Rocketlamp zal het hart van menig ruimtevaartliefhebber harder doen kloppen. De lamp is geïnspireerd op een ouderwetse raket en heeft 16 kleuren licht om uit te kiezen. Zijn licht is fel genoeg om bij te lezen en dimbaar voor extra sfeer.


De Rocketlamp is een prachtige designlamp voor jonge (en volwassen) astronauten. Door zijn strakke vormgeving past hij perfect in de moderne kinderkamer. De lamp heeft 16 kleuren LED-licht, zo kun je voor iedere interieurstijl en elke sfeer een geschikte kleur zoeken. Het heldere licht heeft een sterkte van 3 Watt. Dit kun je dimmen tot een aangenaam gloeiend licht, waardoor hij ook heel geschikt is als nachtlampje. De kleur en lichtintensiteit pas je aan vanuit je luie stoel of bed met de bijgeleverde afstandsbediening.


Een stevige raket voor ruimtereizen
De Rocketlamp is van hoogwaardig kunststof dat is gemaakt om vele lichtjaren mee te gaan. Dit materiaal is kleurvast, recyclebaar en onbreekbaar. Geen zorgen dus als je hem tijdens een wilde droom een keer van je nachtkastje afslaat. Het materiaal is bovendien gemakkelijk schoon te houden, neem het af met een vochtige doek en hij ziet er weer uit als nieuw! Gratis woonbrochures