woensdag 25 januari 2017

365 dagen slaapgarantie voor elk budgetBijna dagelijks worden we overladen met artikelen over hoe belangrijk slaap is voor onze kwaliteit van leven. Het laat je ’s nachts herstellen van de activiteiten van de dag, zodat je de volgende ochtend weer fris en uitgerust wakker wordt. Morgana streeft ernaar om dit mogelijk te maken voor elk budget. Daarom is nu een nieuw boxspring concept toegevoegd met 365 dagen slaapgarantie. Zo hoef je nooit wakker te liggen van het feit of je de juiste keus hebt gemaakt!
Omdat iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht, lengte en slaaphouding ziet het perfecte bed er voor iedereen anders uit. De boxsprings uit de nieuwe collectie beschikken over zogenaamde Synch support zones voor een betere persoonlijke ondersteuning. De zones van boxspring en matras zijn perfect op elkaar afgestemd. Daarnaast zijn de nieuwe boxsprings verkrijgbaar in 12 modellen die zowel vlak als elektrisch leverbaar zijn. Kies je eigen topdek matras, potenset, stof, kleur en voetbord en creëer zo het bed dat aan al je wensen voldoet. Een bed dat niet alleen heerlijk comfortabel is, maar ook qua design een aanwinst voor de slaapkamer is.


Unieke slaaptest met real-time meting
Een bed kopen doe je niet even snel, daarom biedt de unieke slaaptest van Morgana uitkomst. Binnen 8 minuten weet je hoe 10 jaar goed en gezond slapen voelt. Hiermee kun je een slaapsysteem samenstellen dat perfect aansluit op jouw lichaamsprofiel. Omdat je met de slaaptest zeker het juiste advies krijgt, geldt op alle aankopen in combinatie met de slaaptest een slaapgarantie van 365 dagen. Slaap lekker!


Een vlakke boxspring is bij Morgana al verkrijgbaar vanaf € 985 en een elektrisch verstelbare boxspring vanaf € 1670.


Over Morgana
Morgana biedt een beleving. Hier winkel je niet alleen voor een matras, een lattenbodem of een compleet bed, je vindt er tevens innovatie, inspiratie en betrouwbare informatie. Ideaal voor het veranderen, het opknappen of het herinrichten van je slaapkamer. Het bedrijf biedt slaapoplossingen die speciaal afgestemd worden op het lichaam. Met de innovatieve slaaptest en de nieuwe boxspring collectie is dit nu voor elk budget beschikbaar. Morgana wil niets liever dan jou fit en uitgerust wakker laten worden. Bekijk de nieuwe collectie boxsprings op www.morgana.nl en maak direct een afspraak voor een persoonlijke slaaptest in een van de veertien vestigingen. Gratis woonbrochures