maandag 23 januari 2017

Brabantia kleurt Greenery in 2017Pantone-kleur van het jaar inspireert tot een trendy en duurzaam interieur

Groen zet meer dan ooit de toon. In ons drukke bestaan keren we steeds vaker en liever terug naar de natuur. Dat vertaalt zich in natuurlijke kleuren en materialen die opduiken in de wereld van design, interieur en mode. Met rustgevend mosgroen sluit Brabantia zich aan bij de Pantone-kleur van het jaar: Greenery, en maakt het interieur designmerk zowel je interieur als de wereld een stukje mooier.
Natuurlijke kleuren en materialen
Voor 2017 heeft Pantone, wereldwijd bekend als referentie in kleur, 'Greenery' uitgeroepen tot kleur van het jaar. Deze citroenfrisse tint tussen geel en groen roept de eerste lentedagen op en symboliseert zo vernieuwing. Een mooie inspiratiebron voor de nieuwe pedaalemmer van Brabantia, de newIcon in rustgevend mosgroen. De pedaalemmer bestaat voor 40% uit gerecycled materiaal en kan na gebruik bijna integraal (98%) gerecycled worden. Bovendien doneert Brabantia voor elke verkochte newIcon een deel aan The Ocean Cleanup, een ambitieus project om plastic afval uit de oceaan te vissen.


Nog meer groene inspiratie?
Brabantia helpt je graag op weg met een ruim assortiment van mengkommen, een kaasschaaf, een kruidenschaar, schuimspaan en flesopener.
 Gratis woonbrochures