zaterdag 28 januari 2017

InstantAqua introduceert de meest revolutionaire douchetechnologie in 30 jaarDe douche technologie in bestaande elektronische systemen is niet verbeterd in de afgelopen 30 jaar. De weinige verbeteringen die zijn aangebracht zijn beperkt tot het installeren van behuizingen met de techniek achter muren, boven plafonds of onder het bad. Dit vereist het aanpassen van het leiding en tegelwerk.

Alles onthullend en niets verbergend
Dit is aan het veranderen, het Nederlands ontwikkelingsmaatschappij InstantAqua gaat op de ISH 2017 beurs in Frankfurt de meest revolutionaire douchetechnologie in 30 jaar, introduceren. Deze technologie, genaamd SmartShower Art, is gebaseerd op de principes van 'stand alone' en 'plug and play', en op een nieuw designer art concept voor in de badkamer, waarin het elektronische douche systemen als een kunstwerk op de badkamer muur pronkt. Of, zoals InsantAqua directeur Jurgen Verwoert het beschrijft: "All onthullend en niets verbergend."


Eenvoudig te monteren
InstantAqua, dat werd opgericht in 2008, heeft 5 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van het elektronische douchesysteem ‘’Smarthower Art’’. Het systeem is voorzien van een geheel nieuwe digitale mengtechnologie en een touch display dat onder de douche bediend wordt zonder het verlies van functionaliteit. De SmartShower Art's technologie zo klein dat het douchesysteem gemakkelijk op de badkamermuur wordt gemonteerd zonder beschadigingen aan wanden of plafonds - stand alone. "Gewoon de bestaande douchemengkraan 1 op 1 vervangen met het SmartShower Art-systeem, de SmartShower Art app installeren op uw smartphone en genieten maar - plug and play. Dat is alles wat er voor nodig is, "aldus Verwoert.


Alle bedieningen met één vinger
De functionaliteit van het display van de SmartShower Art is hetzelfde als die van een smartphone – alles met één vinger - en toch is er een klein verschil. Het display is niet voorzien van een centrale activeringsknop. Deze wordt automatisch geactiveerd zodra je hand binnen een straal van 30 centimeter van het display komt. Het display ziet er uit als een chromen spiegel, waarop de informatie vanaf de achterkant wordt geprojecteerd. Dit, samen met de nieuwe mengtechnologie, geeft de SmartShower Art zijn modern en strakke uiterlijk.

Verbonden met internet
De SmartShower Art is verbonden met het internet via WiFi, die het in staat stelt om informatie uit te wisselen met een desktop computer, tablet of smartphone, op bijvoorbeeld: het waterverbruik, temperatuur, douchetijd en nog vele meer. Dit maakt het ideaal voor het personaliseren van uw douche-ervaring thuis, of voor gebruik in de hotel en resortsectoren en in de gezondheidszorg. Wilt u meer informatie? Bezoek de website: www.instantaqua.eu of bezoek de SmartShower Art stand op de ISH 2017 in Frankfurt, Duitsland van 14-18 maart voor een demonstratie. Gratis woonbrochures