zondag 15 januari 2017

Kemie gaat voor marmer(look)Voor de vierde achtereenvolgende keer aanwezig op de LivingKitchen in Keulen. Tijdens deze beurs staat de zelfontworpen en -gebouwde stand in het teken van marmer. Kemie weet als geen ander waar het de meest exclusieve marmers kan vinden maar heeft ook zeer aantrekkelijke alternatieven ontwikkeld voor klanten die op zoek zijn naar materialen met een marmerlook.
Marmer zit in de Kemie-genen. Bijna 50 jaar geleden begon het bedrijf met de import en export van marmersoorten, wat overigens nog steeds in de naam besloten ligt: KEmpische Marmer Import en Export. Het bedrijf kan dan ook bogen op jarenlange ervaring en expertise nu de vraag naar marmeren bladen weer toeneemt.

Er hebben sinds de oprichting natuurlijk enorme ontwikkelingen plaatsgevonden en Kemie is een toonaangevend bedrijf wat betreft trends en nieuwe materialen. Daarom kan Kemie inspelen op de vraag van consumenten die een keukenblad willen met marmeruitstraling maar wat daarnaast oersterk is en niet gevoelig voor zuren. Dat kan onder andere met Ceramistone. Zo zijn er tijdens de LivingKitchen de kleuren Bright Marble, Montsho en Travertine Grey Hammered te zien. Deze keramische kleuren hebben een prachtige marmeruitstraling maar zijn nagenoeg onverwoestbaar in het gebruik.


Al met al is het Kempische im- en exportbedrijf klaar voor de toekomst. De bouw van het nieuwe pand in Helmond is gestart: een plek waar de modernste keramiek ‘transformation plant’ hand in hand gaat met jarenlange ambachtelijke kennis en kunde. Daar is Kemie trots op en deelt dat graag met zijn relaties tijdens de LivingKitchen. Zowel tijdens de beursdagen als op de Kemie Live-avond. Ongedwongen en informeel, zoals men dat gewend is van Kemie.


 Gratis woonbrochures