zaterdag 14 januari 2017

Online meubelwinkel Sofacompany met Deense designmeubelen opent fysieke winkel in Rotterdam



Goed nieuws voor Rotterdammers die fan zijn van Deens design. Vanaf zaterdag 28 januari opent online meubelwinkel Sofacompany de deuren van haar pop-up showroom op de Coolsingel. Midden in hartje Rotterdam kunnen de pronkstukken uit de online catalogus met eigen ogen worden bewonderd en fysiek worden aanschouwd. Kom zelf testen hoe die prachtige blauwe bank op eikenhouten poten zit. Of kom die ronde eiken koffietafel met matzwarte metalen pootjes bewonderen die je al een tijdje op het oog hebt. Sofacompany biedt designmeubelen die, net als de Maasstad, voorlopen op trends.




Deens design
Het Nederlandse Sofacompany verkoopt uniek Deens design. Eerder opende de online meubelwinkel al met succes een showroom in Arnhem en in maart 2016 ook één in Amsterdam. In december werd de eerste Belgische showroom in Antwerpen geopend. Vanaf zaterdag 28 januari volgt de Maasstad met een eigen fysieke winkel, waar liefhebbers van Deens design de meubels kunnen komen bewonderen. “We zijn heel trots en verheugd dat we een showroom kunnen openen op zo’n fantastische plek in Rotterdam. Net als de Maasstad wil Sofacompany altijd vooroplopen en nieuwe concepten verzinnen. Ook het industriële van de stad sluit aan bij Sofacompany’’, aldus Rein Aalbers, commercieel manager Sofacompany.


Voorloper op trends
Sofacompany onderscheidt zich van haar concurrenten door voorop te lopen op de trends en gekke kleuren en gedurfde designs te gebruiken. Zo is een meubel van Sofacompany een echte eyecatcher in ieders huishouden. Denk bijvoorbeeld aan de Ditta tweezits sofa uitgevoerd in een prachtig donkeroranje velours stof, leunend op eikenhouten poten. Ontworpen door oprichtster Cathrine Rudolph herself. Om altijd voorop te kunnen lopen op de trends heeft Sofacompany een eigen team van enkel Scandinavische ontwerpers dat zich spitst op modieuze, maar tijdloze ontwerpen. Uniek is dat deze ontwerpen van eigen bodem voor een betaalbare prijs worden aangeboden. Want om neer te kunnen ploffen in zo’n prachtig bankstel van de Sofacompany hoef je niet overdreven diep in de buidel te tasten. Dit is mogelijk doordat het volledige productieproces in eigen beheer is en Sofacompany zonder tussenpersonen werkt.

Zelf ontwerpen
Voor de klant die het ontwerpen liever voor eigen rekening neemt, is het mogelijk om zelf een meubel te ontwerpen. Hierbij kan de klant kiezen uit talloze combinaties van stoffen, knoopkleur en poten op veel van onze modellen. Hiermee heeft de klant een echt uniek, zelf ontworpen meubelstuk in huis!

Openingsacties
Klanten die zaterdag 28 januari bij de opening aanwezig zijn profiteren van de openingsactie. Alle bestellingen in de showroom van Sofacompany in Rotterdam worden gratis thuisbezorgd. Houdt de facebookpagina in de gaten voor meer acties omtrent de opening. https://www.facebook.com/events/742322512587356/


Achtergrond
Sofacompany is het resultaat van de droom van de Deense oprichters Cathrine en Christian Rudolph om de Deense meubelindustrie te vernieuwen. In 2013 werd Sofacompany Nederland opgericht. Enkel online. De productie vindt plaats in de eigen fabriek in Vietnam.


 Gratis woonbrochures