maandag 30 januari 2017

Ontmoet Lililite de alles-in-één oplossing voor lezen in bed.



Award winnende designer Thijs Smeets ontwerpt de perfecte combinatie tussen functioneel en cool.




De ‘early adopters’ die product ontwerper Thijs Smeets, bekend van zijn designs voor merken als Leolux en Gispen Today, steunden bij zijn Kickstarter campagne hebben de LiliLite al een tijdje in huis. Dit najaar is deze ingenieuze leeslamp ook verkrijgbaar voor het grote publiek. De LiliLite is de eerste bedlamp dat kan multitasken: een boekenplank, een leeslamp en een boekenlegger in één. Het meest unieke kenmerk is de responsive lichtschakelaar: een sensor doet het licht uit als een opengeslagen boek op de plank gelegd wordt. Als het boek weer opgepakt wordt gaat het licht automatisch aan. LiliLite heeft ook een schakelaar waarmee het licht zelf aan- en uitgezet kan worden.

LiliLite is ontwikkeld door de Nederlandse product ontwerper Thijs Smeets en zijn vriendin en boekenwurm Liedewij. “Liedewij moest telkens het bedlampje verzetten om beter licht te krijgen en de boeken stapelden zich op op haar nachtkastje en de vloer” reageert Thijs, “ik dacht, dit móét beter kunnen. Samen bedachten we de LiliLite, de oplossing voor boekenwurmen wereldwijd. Doordat de lamp van bovenaf schijnt op je boek is er altijd perfect licht op elke pagina, en hoef je nooit meer je bed uit.”



LiliLite product presentation from LiliLite team on Vimeo.
Naast het responsive en ruimtebesparende karakter, is de LiliLite ook energiezuinig. Dankzij de verwisselbare LED-lampen, in elke kleur en intensiteit die je maar wilt, heeft deze inventieve bedlamp een maximale energie-efficiëntie.


 Gratis woonbrochures