woensdag 11 januari 2017

SLIMME EET- EN DRINKBAKKEN VOOR HAPPY HUISDIEREN



Magisso, de Finse fabrikant van intelligente designproducten introduceert een serie drink – en voerbakken voor huisdieren. De vormgeving en kleurstelling van deze bakken zijn modern en tijdloos, waardoor ze mooi passen bij ieder interieur. De buitenkant is mat donkergrijs en de binnenkant is van geglazuurd wit keramiek. De bakken kunnen in de vaatwasser worden gereinigd.

Zowel de drinkbak als ook de eetbak hebben een belangrijk en vooral uniek functioneel aspect. Zo onderscheidt deze drinkbak zich met een langdurig verkoelend effect. Deze koelfunctie zorgt voor altijd koud water. De voerbak heeft een geïntegreerd obstakel dat huisdieren verhindert om hun brokken op te schrokken en zo veel langzamer en dus gezonder eten.







Cooling ceramics
Huisdieren houden van vers en koud water, de hele dag door. Vooral in de zomer, maar ook als er vloerverwarming aanwezig is, kunnen er in normale drinkbakken bacteriën ontstaan. De nieuwe Magisso Cooling Ceramiek Pet Bowl houd voor uren het water en voedsel op een ideale koele temperatuur en gaat bacteriële besmetting tegen.


Houd de Magisso Cooling Ceramiek Pet Bowl gedurende 60 seconden in koud water om het natuurlijke koeling effect voor enkele uren te activeren. Magisso Cooling keramiek houdt het water op eenvoudige wijze koel en fris.

Slow Bowl
Uw hond of kat zal niet langer schrokken tijdens het eten omdat ze rondom het 3D obstakel in het midden van de bak moeten eten. Het trager eten is gezond voor ieder huisdier. Zo ontstaat eerder het gevoel dat ze vol zitten en daardoor minder voer nodig hebben. Het lichaam heeft meer tijd om te bepalen hoeveel voedsel is opgegeten en dit voorkomt over-eten.


 Gratis woonbrochures