woensdag 1 februari 2017

Farrow & Ball lanceert in-home Colour Consultancy service in Nederland
De Britse verf- en behangspecialist breidt haar services uit en biedt klanten in Nederland vanaf 1 februari 2017 de mogelijkheid om een Colour Consultant in eigen huis te boeken.
Bij de nieuwe in-home service, geeft het specialistische team van Colour Consultants kleur en decoratief advies, uiteraard met gebruik van het Farrow & Ball kleurenpalet en behang voor een passende stijl in ieder huis.

Het consult bestaat uit een persoonlijk bezoek van een Farrow & Ball consultant aan huis om de wensen te bespreken, favoriete kleuren te selecteren en ideeën op te doen per ruimte, waarbij lichtinval en architectuur een belangrijke rol spelen. Een relaxt en informeel consult waarbij geen enkele optie onbesproken blijft.

Na afloop van het consult, ontvangt de klant een overzicht met de aanbevolen kleuren, finishes, behangstalen en benodigde hoeveelheden per ruimte die tijdens het consult besproken zijn.

Patrick O’Donnell, Manager International Colour Consultancy: “Of je nu een rustig en neutraal kleurschema wenst in je huis of een kleurrijk en gewaagd statement wilt maken, we weten dat het selecteren van de juiste kleuren overweldigend kan zijn.

Onze nieuwe Colour Consultancy service helpt klanten bij het zorgvuldig kiezen en creëren van een unieke sfeer in huis. De Colour Consultants zijn experts op het gebied van het palette waarmee zij werken en de manier waarop de rijk gepigmenteerde verven en handgemaakte behangen gebruikt kunnen worden om moderne en traditionele huizen, zowel groot als klein, om te toveren tot bijzondere woningen.”

De Colour Consultancy service kost €200,- per uur (excl. BTW) en is geschikt voor maximaal 4 kamers. Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw huis? Boek direct een Colour Consultancy via www.interfurn.nl/colour-consultancy of www.farrow-ball. com/colour-consultancy.nl. Gratis woonbrochures