zaterdag 11 februari 2017

De sociale functie van de hedendaagse keukenDe sociale functie van de hedendaagse keuken is al een gegeven, de meeste keukens in woonhuizen zijn (gedeeltelijk) open ruimtes.

Door de hoge prijzen van onroerend goed en grond worden wij gedwongen de beschikbare ruimtes in woningen optimaal te benutten. Wanneer bijvoorbeeld een separatiewand tussen de keuken en de woonkamer wordt weggebroken, wordt een oplossing gecreëerd, die een significante verbetering van de functionaliteit en proporties van de daglichtzone tot gevolg heeft.
De verandering van de eigenschap-van de keukeninrichting werd ook veroorzaakt door de toenemende populariteit van kookdemonstraties. We koken niet alleen voor onszelf en ons gezin, maar we delen ook de foto’s van de door ons gemaakte gerechten op social media.

Wij hebben de neiging om onze gasten mee naar onze keuken te nemen, waar zij kunnen helpen met het snijden, hakken, decoreren en proeven. Deze formule van socializen wordt steeds populairder, waarbij de keukeninrichting een toenemende representatieve functie krijgt. In de moderne ruimte voor het bereiden van ons voedsel hoeft niets verborgen te worden, waardoor we meer aandacht schenken aan het design van bijvoorbeeld de keukenmengkraan.


Bij de essentiële elementen van een designer keuken behoort zeker de KLUDI-EGO elektronische mengkraan; een perfecte combinatie van design en functionaliteit. Deze mengkraan dankt zijn unieke design aan de dubbele organisch gevormde lijn van de uitloop. Naast deze exceptioneel esthetische waardes garandeert KLUDI-EGO comfortabele bediening bij de spoelbak. De hoogte van de mengkraan maakt het gebruik van hoge serviesdelen mogelijk alsmede de mogelijkheid voor het wassen van fruit, groenten en andere ingrediënten, die bij de bereiding van gerechten nodig zijn. Ook is het mogelijk de kraan te bedienen zonder de hendel aan te raken. De mengkraan kan automatisch geopend worden door binnen het bereik van de ingebouwde sensor met een hand of voorwerp te bewegen; bijvoorbeeld als beide handen bezet zijn. Samenvattend – KLUDI-EGO denkt voor u en helpt water te besparen en houdt de aanrecht schoon en opgeruimd.

De uittrekbare witte slang vergroot het werkbereik van de mengkraan en maakt het mogelijk de uitloop 360° te draaien, waarmee de KLUDI-EGO de perfecte oplossing is voor een keukeneiland opstelling. Gratis woonbrochures