vrijdag 10 februari 2017

Sensa® by Cosentino is uitgebreid met acht nieuwe exotische granietsoortenFebruari 2017 - Cosentino Group – wereldleider in de productie en distributie van innovatieve oppervlakken voor architectuur en design – introduceert acht nieuwe exotische granietsoorten in de Sensa® by Cosentino collectie van granieten werkbladen met een exclusieve bescherming tegen vlekken.
Tegelijk met deze nieuwe serie heeft Cosentino de exclusieve bescherming tegen vlekken, Senguard NK, aangepast met twee doelen voor ogen: een betere bescherming van het materiaal tegen hardnekkige vlekken welke met name effectief is bij wit of lichtgekleurd graniet. Deze innovatie, die ontwikkeld is door de R&D afdeling van Cosentino, zorgt ervoor dat het graniet vloeistoffen zoals water en olie afstoot en biedt effectieve bescherming tegen alle soorten vlekken, waardoor de levensduur van het materiaal toeneemt zonder dat het uiterlijk van het gesteente verandert of anders aanvoelt.

Black Beauty, Glacial Blue, Orinoco, Colonial White, Indian Black, Ice Blue, Moak Black en Bianco Antico: deze acht nieuwe exotische Sensa® granietsoorten bieden de consument schoonheid, functionaliteit en designs met een uniek en exclusief aderpatroon. De nieuwe Sensa® granietsoorten zijn uitstekend bestand tegen vlekken, hebben geen speciaal dagelijks onderhoud nodig, bieden exclusiviteit dankzij unieke designs die alleen kunnen worden gemaakt door Moeder Natuur en kunnen gerust in contact met voedsel komen, ze zijn immers NSF-gecertificeerd.

Cosentino verlengt ook de Sensa® garantie van 10 tot 15 jaar en biedt daarmee een hoger niveau van kwaliteit en dienstverlening aan de eindconsument.


 Gratis woonbrochures