dinsdag 11 augustus 2015

Nieuwe coole woonaccessoires van FLEXA

Bij FLEXA vinden we dat de producten die we ontwerpen tijdloos moeten zijn en jarenlang moeten meegaan. Onze moderne Scandinavische ontwerpen, die u terugvindt in onze accessoires, bieden flexibele oplossingen en maken van elke kamer een speelse omgeving.  


Coole boekenplank van Tina Schmidt
Dit voorjaar introduceren we een coole nieuwe boekenplank. We noemen hem de Show off boekenplank. De boekenplank is Scandinavisch design op zijn best en is gemaakt in samenwerking met de Deense ontwerper Tina Schmidt. De witte elastische band zorgt in combinatie met de houten knop en het metaal voor een perfecte contrasterende en pittige look. Gebruik de boekenplank in de puberkamer voor lievelingstijdschriften, in de woonkamer als leuk boekenrek of in de keuken voor uw favoriete kookboek.


Monty-lamp van Charlotte Høncke
De nieuwe iconische FLEXA Monty-lamp voegt kleur en swing toe aan kamer waar hij staat. De Monty is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met de Deense ontwerper Charlotte Høncke, en is leverbaar als wandlamp en als tafellamp. De Monty is leverbaar in wit, roze en mintgroenen past perfect bij andere FLEXA-meubels. U kunt de lamp 360 graden draaien.


Play-bijzettafel van Charlotte Høncke
Laat de creativiteit maar komen. De nieuwe FLEXA Play-bijzettafel is perfect als nachtkastje of als een cool kinderkrukje en vindt ook na de kinderkamer wel een plekje in huis – bijvoorbeeld in de woonkamer als kleine salontafel of als extra kruk bij de eettafel. De bijzettafel is leverbaar in wit, geel, mintgroen en roze.