vrijdag 24 september 2010

Molitli.nl geeft lijf en leven nieuwe originaliteit

000235_A De net gelanceerde online lifestyle shop MOLITLI.NL is een platform voor kleinschalige ambachtelijke collecties van Nederlandse ontwerpers, verbonden door duurzaamheid, authenticiteit en originaliteit.

MOLITLI is ontstaan vanuit de passie van twee vrouwen met maatschappelijke betrokkenheid en liefde voor de Nederlandse cultuur.

“Er zijn in Nederland zoveel mensen die bijzondere producten ontwerpen of maken, kleinschalig en met hart en ziel. Deze ambachtelijke ondernemers worden veelal ondergesneeuwd door grote concerns”.

Reden voor Ellen Hollander, vormgever, en Gerjanne van Wincoop, marketingcommunicatie specialist (samen The Brandmakers) om voor deze unieke groep designers een podium te creëren. Ellen en Gerjanne treden op als stijlmeesters, inspirators en stylisten voor zowel de makers van MOLITLI producten als uiteindelijk voor de consument.

In de MOLITLI webshop tref je ambachtelijk gemaakte producten, op het gebied van mode, wonen en ‘food’). Alles wordt zowel uit voorraad als op bestelling thuis bezorgd. Het is zelfs mogelijk een artikel naar individuele wens geheel te laten aanpassen. Op het lijf geschreven dus..

MOLITLIthe Meaning Of Life Is To Live It

De naam geeft uiting aan de visie dat iedereen in het leven datgene moet doen waarin hij het beste is. Bezig zijn met dat wat je fascineert, maken wat je hart je ingeeft, je omringen met producten die geen massaproduct zijn maar betekenis hebben. Met het op de kaart zetten van originele, moderne ambacht en met het ondersteunen van zelfstandig ondernemerschap in Nederland symboliseert MOLITLI de huidige kentering van het consumptiegedrag. Eén waarbij mensen minder behoefte hebben aan massaproducties en waarbij authenticiteit, ambachtelijkheid en aandacht de nieuwe kernwaarden zijn.

Op de site van MOLITLI vind je stijlvolle, duurzame en met aandacht gemaakte producten, waarvan een groot deel nergens anders te vinden is. MOLITLI biedt naast inspiratie de meerwaarde van vertrouwde bemiddeling, persoonlijke service en garantie.

Meer informatie bezoek https://molitli.nl