dinsdag 29 september 2015

Vernieuwend najaars-assortiment Kwantum
Warme sfeer, on-trend en in-style
Kwantum brengt een nieuwe najaarscollectie die ontworpen is voor iedereen die deze winter met betaalbare items een compleet nieuwe look aan zijn huis wil geven. De warme combinatie van hout en koper gecombineerd met natuur-en blauwtinten geven een eigentijdse, oriƫntaalse of soms zelfs exotische sfeer aan ieders huis.

De collectie bevat veel items van natuurlijke materialen zoals hout, rotan of bont in leuke bijzettafeltjes, stoelen of poefs. In het aanbod zit wederom een mooie leren bank om heerlijk in te ploffen na een drukke dag.

Accessoires zijn troef en worden ingezet om een sfeer te benadrukken of een nieuwe touch te geven aan het interieur. Kwantum heeft daarvoor in het assortiment onder meer originele facet-vazen, ijzerdraad manden en veel koperkleurige items in verschillende formaten. Als echte eyecatchers zijn er decoratieve houten vierkante kastjes voor aan de muur, ideaal voor kleine verzamelingen of sierdecoratie. Kwantum laat zien dat een mooi interieur betaalbaar is voor iedereen.Neem een kijkje op www.kwantum.nl en ontdek wat de najaarscollectie allemaal te bieden heeft.